Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Arbeten på Strömsundsbron

Vi ska montera nya ståldelar på Strömsundsbrons inspektionsbryggor. Under arbetena kommer framkomligheten för passerande trafik tidvis att påverkas.

Inspektionsbryggorna sitter på brons undersida och de planerade arbetena kommer vi i stor utsträckning att göra från brons kanter.

- Vi räknar med att trafiken kommer att påverkas i liten utsträckning. Men under vissa arbetsmoment kommer vi att behöva stänga av ett körfält. Vid dessa tillfällen kommer vi att reglera trafiken med hjälp av flaggvakter, säger John Löfgren, projektledare på Trafikverket.

Gång- och cykeltrafikanter kommer att kunna passera som vanligt medan arbete pågår.

Arbetena påbörjas måndag den 10 augusti och beräknas ta cirka sex veckor. Entreprenören som utför arbetena arbetar måndag till onsdag mellan klockan 06.00 och 18.00 samt på torsdagar mellan klockan 06.00 och 14.00.

- Tänk på att ta det lugnt förbi arbetsområdet, respektera hastighetsbegränsningarna och flaggvakternas anvisningar, säger John Löfgren.