Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Väg 26/47, delen Mullsjö-Slättäng, mötesfri väg

Vi planerar att bygga om befintlig väg mellan Mullsjö och Slättäng till en mötesfri väg. Vi gör det för att öka framkomligheten och trafiksäkerheten för trafikanter.

Inbjudan till ett nytt digitalt samråd

Samrådsunderlaget för väg 26/47, Mullsjö-Slättäng, mötesfri väg har uppdaterats med en korridor som möjliggör en förbifart förbi Broholm. Synpunkter från samrådet i december 2020 finns fortfarande med i vår fortsatta planering. Nu efterlyser vi synpunkter på det utökade området vid Broholm.

Samrådet genomförs helt digitalt för att motverka spridning av covid-19. Det innebär att vi inte har fysiska allmänna samrådsmöten.

Handlingar

Samrådsunderlaget ligger under dokument på den här sidan. Du kan också gå in på den interaktiva kartan, se länken i det röda fältet nedan.

Synpunkter

Du kan lämna synpunkter under perioden 3 juni– 24 juni 2021 via den interaktiva kartan eller formuläret på denna sidan under ingressen. Det kan även skriva brev till Trafikverket, ärendemottagning, Box 810, 781 28 Borlänge, senast den 24 juni 2021. Om du lämnar dina synpunkter via brev ska du ange ärendenummer TRV 2020/115558.

Klicka här för att se samrådsannonsen i sin helhet.