Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Pågående arbete under december 2020

Barslund AB utför arbeten på E4 mellan trafikplats Hallsjö i norr till trafikplats Ljungby Norra hastigheten är nedsatt till 70km/tim. och omkörningsförbud råder på hela denna sträcka.

I slutet av november öppnade vi för trafik i både söder och norrgående körfält från trafikplats Toftaholm till trafikplats Hallsjö. Det är 100 km/tim på denna sträckan. Broarbeten pågår vid Lagan Å, schakt och fyllnadsarbeten utförs på både östra och västra sidan från Lagan Å till trafikplats Lagan. Det är 70 km/tim samt omkörningsförbud på denna sträckan. Återfyllning och asfaltering utfört på västra sidan över gångtunnel vid Lagan Golf, vi har flyttat trafiken till västra sidan för att slutföra schaktarbeten till gångtunneln på östra sidan. Vid trafikplats Lagan pågår broarbeten ännu en tid här gäller 50 km/tim förbi detta arbete.  

Arbeten startade i början på december på sträckan mellan trafikplats Lagan till trafikplats Ljungby Norra. Då vi monterade ner befintligt vajerräcke, satte upp betongbarriär för att separera trafiken. Det är 70 km/tim samt omkörningsförbud på denna sträckan. Schakt och borttransport av jordmassor samt sten utförs på västra sidan.

Måndagen den 14 december öppnades nya Rastplats Lagan.