Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Från den 31 maj till den 3 juni leds trafiken om från E4 mellan trafikplats Ljungby norra och Ljungby södra i sydlig riktning.

Då påbörjas arbete på sträckan mellan Bolmstadsvägen och trafikplats Ljungby norra. Trafiken leds om via Näsvägen, väg 555 och Ringvägen, följ blåvit vägvisning.

Trafikanter och närboende
Detta innebär att det blir mer trafik än vanligt genom Ljungby. Vi hoppas att du har förståelse för detta och att du som trafikant visar hänsyn. Trafikvakter finns på plats vid Rosendalsrondellen mellan kl. 06.00-18.00. Se mer på omledningskartan här!

Pågående arbete
Genom att E4 tillfälligt stängs av kan vi utföra byggnation av förbifarter, nedtagning av mittvajer och utöka arbetsområdet söderut för en säkrare arbetsplats. Under perioden pågår även ledningsarbeten. Detta innebär att Bredemadsvägen är avstängd till och med september 2021.

Trafikplats Ljungby norra
Arbeten i trafikplats Ljungby södra är planerade med start i slutet på september. Det innebär att vi inte räknar med någon större påverkan eller störningar i trafikplats Ljungby södra under sommaren.