Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Pågående arbete juli 2021

Den nybyggda bron över Lagan är klar och arbeten med den gamla bron har startat upp. Där vi bygger nya broar och de gamla rivs bygger vi tillfälliga förbiledningar.

Barslund AB utför arbeten på E4 mellan trafikplats Hallsjö i norr till 3 kilometer söder om trafikplats Ljungby Norra, hastighet är nedsatt till 70 km/tim. omkörningsförbud råder på hela denna sträcka.

Den nybyggda bron över Lagan är klar och arbeten med den gamla bron har startat upp. Gamla broar rivs och nya ska byggas, vid dessa bygger vi tillfälliga förbiledningar.

Mellan Lagan Å till trafikplats Lagan pågår schaktarbeten samt arbete med membran för vattenskyddet. Arbeten med ramper i trafikplats Lagan på östra sidan är i full gång.

På sträckan mellan trafikplats Lagan till trafikplats Ljungby norra pågår asfaltering. Räckesarbeten på sträckan påbörjas under vecka 26.

Även dränering till mittremsa pågår.

Mellan trafikplats Ljungby södra och Ljungby norra har vi påbörjat breddningen av vägen och byggnation av nya broar.

Vi vill önska alla en trevlig sommar, arbetet kommer att pågå hela semestern. Tänk på säkerheten och följ vägvisninge förbi arbetsplatsen.