Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Pågående arbete under mars 2021

Arbeten pågår på E4 mellan Trafikplats Hallsjö i norr till Trafikplats Ljungby Norra i söder, hastighet är nedsatt till 70km i timmen och omkörningsförbud råder på hela denna sträcka.

Lagan Ån - Trafikplats Lagan

Här pågår bergsprängning och schaktarbeten på den östra sidan. Gångtunneln under E4 in till Lagan Golf är färdigmonterad och återfyllning pågår. Den gamla betongtunneln är riven och bortforslad. Vid trafikplats Lagan gjuts den nya bron under vecka 11.

Trafikplats Lagan - Trafikplats Ljungby norra

Här pågår arbeten med bland annat schakt och lastning av sprängsten. Vi lastar även jordmassor på dumpers för bort- och intransport av fyllnadsmassor och förstärkningslager. Detta innebär flera transporter med lastbil och dumpers och arbetena beräknas pågå till och med vecka 14. Vi uppmanar alla trafikanter att vara EXTRA uppmärksamma på den här sträckan.

Cirka 2 km söderut om Trafikplats Lagan

Här leds all trafik in på en förbifart där det byggs en ny vägport under E4, monteringsarbeten av broelement är klart.

Cirka 4 km söderut om trafikplats Lagan

Vi bygger ytterligare en förbifart för all trafik cirka 4 km söderut om trafikplats Lagan där en ny vägport skall byggas och den befintliga vägporten rivs under  vecka 11, hastigheten är nedsatt till 50km/tim på dessa platser.