Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Omledning

Omledningen gäller den 13-19 maj mellan trafikplats Hallsjö och trafikplats Toftaholm för all trafik. Trafik med farligt gods leds sedan en tid om från E4 mellan Lagan och Hallsjö till och med den 1 november 2019.

Vi leder om trafiken från E4 till väg 557 (gamla E4)

Under vecka 20 (13-19 maj) leder vi om all trafik på E4 mellan trafikplats Hallsjö och trafikplats Toftaholm. Trafiken leds om i en riktning åt gången, och går då istället via väg 557 (gamla E4). 

Se karta med omledningsväg för all trafik (pdf-dokument, 546 kB)

Trafik med farligt gods leds om mellan Lagan och Hallsjö

Sedan tidigare leds även trafik med farligt gods om mellan trafikplats Lagan och trafikplats Hallsjö. Den omledningen gäller trafik i både söder- och norrgående riktning fram till 1 november 2019.

Trafiken leds om via väg 557 och Värnamovägen genom Lagan vilket gör att det blir mer trafik än vanligt på vägen. Kör försiktigt och visa hänsyn.

Se karta med omledningsväg genom Lagan (pdf-dokument, 540 kB)

Ny rastplats

I samband med att vi bygger om E4 till motorväg stängs nuvarande rastplats vid Lagan den 1 maj 2019. Den nya rastplatsen byggs i anslutning till trafikplats Lagan och beräknas öppnas våren 2020.