Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Väg i skogen

Väg 120, Göteryd–Delary, breddning och förstärkning

Väg 120 mellan Göteryd och Delary är en del av den viktiga transportleden som sammanbinder Älmhult och E4. För att öka trafiksäkerheten och framkomligheten, planerar vi att bredda och förstärka vägen.

Väg 120 mellan Göteryd och Delary är en del av den viktiga transportleden som sammanbinder Älmhult och E4. För att öka trafiksäkerheten och framkomligheten, breddar och förstärker vi nu vägen. 2017 färdigställde vi arbetet med att förstärka och bredda vägen mellan Delary och Älmhult. Nu fortsätter vi med den återstående delsträckan. Syftet är att höja trafiksäkerheten och framkomligheten på vägen.

Arbetet kommer att pågå från juni 2021 till juni 2022 och kommer att innebära begränsad framkomlighet under hela byggtiden. Vi ber dig att visa hänsyn och vara uppmärksam när du passerar arbetsområdet, både för din, dina medtrafikanters och vägarbetarnas säkerhet.