Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Byggdagbok vecka 44

Schakt för VA pågår för slalombacksvägen, omledning väntas. Dumpertrafiken kommer även öka i området. Motionärer längs Jägarspåret kommer hänvisas passera ny E10 genom den nya bron.

För bron vid gropen Ragnar ser man nu formarna så där är formsättningen i full gång. Nytt VA till slalombacken är också ihopsatt och återfyllning pågår.

Fortsättningen på VA till slalombacken håller på att schaktas. Vi kommer även kommer att gräva av asfaltvägen till slalombacken, så att en omledning av trafiken måste ske.

Mycket av jobben denna vecka har pågått från Sandstensberget ner mot Kurravaaravägen, t ex fyllningar och schakter vid bro 4 I närmast Kurravaaravägen.

Vi har fyllt slänter på Sandstensberget och schaktat för ny vattenledning till ÅVC.

Vi har monterat lysen och ändrat lite på spåren vid bron för Jägarspåret så från och med måndag kommer spåret som gått över vägen att stängas och motionärer kommer att hänvisas att passera under bron. 

Nästa vecka fortsätter veckans arbete. Det blir schakt och rörläggning för nytt VA till slalombacken.

Trummläggningar kommer ske efter hela E10 sträckningen.

Eventuellt kommer vi i slutet av veckan påbörja schakter och transporter efter vägen bortanför slalombacksparkeringen. Detta medför mer dumpertrafik i slalombacksområdet.

/Bengt, NYAB Infrastruktur