Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Grävskopa i stenig sluttning

Vecka 21

Motionsspåret som går ut från Porfyrvägen mot Luossaområdet stängs. Sprängning pågår bakom Petsamo. Förberedande broarbeten påbörjas till veckan.

Motionsspåret som går ut från Porfyrvägen mot Luossaområdet är nu stängt på grund av fortsatta schaktarbeten med dumpertrafik nedanför Luossabacken. Antingen får man ta bilen till Luossabackens parkering eller gå och springa via Dubengatan och vidare till motionsspåret.

Vi kommer att fortsätta med sprängarbeten bakom Petsamo, vilket kommer att beröra folk som rör sig omkring hundspåret och boende på Fjällgatan.

Schaktarbeten pågår även på Sandstensberget som påverkar stigen som kallas "Antikrundan" och som fått en ny dragning.

Borrning och sprängningsarbetena på Sandstensberget kommer att påbörjas till veckan.

Betongarbeten med bro 4H efter Jägarspåret kommer att påbörjas på måndag så att den står klar innan skidsäsongen börjar.

Schakt av bro 4J öster om Kurravaaravägen kommer att påbörjas under nästa vecka. Den ligger vid skid- och skotertunneln under Kurravaaravägen vid Varggropen.

Det kommer att vara mycket trafik på Sandstensberget och vid Varggropen. Var uppmärksamma och tänk på er egen säkerhet om ni vistas i områdena.

grävning vecka 21

/Bengt, NYAB Infrastruktur