Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Vecka 35

I veckan pågår bland annat arbeten med broarna, cirkulationsplatsen vid Kurravaaravägen och schaktning vid Lokstallet.

Stensättning av rondellen på nya delen av Kurravaaravägen är i full gång. För de två broarna närmast Kurravaaravägen byggs formarna för fullt.

Fyllning har påbörjats för Jägarspåret vid Varggropen. Bergrensning och borrning pågår på Sandstensberget. Schakten nedanför slalombacken är nästan klar, några dagar kvar. För nya lokstallsinfarten pågår schakt och fyll. Vi har också fixat till lite skidspår som nog blir en positiv överraskning för skidåkarna i vinter.

Nästa vecka fortsätter vi med stenläggning för Kurravaararondellen och formsättning av broarna närmast Kurravaaravägen. Vi gjuter troligen den ena bron i slutet av veckan. Bergrensning och borrning fortsätter på Sandstensberget, likaså schakt och fyll nedanför slalombacken. Arbeten med rondellen vid Snötippsvägen kommer att påbörjas.

Schaktarbetena vid Lokstallet kommer också att fortsätta med mycket byggtrafik i området. Så ni som bor i Lokstallet använd gärna den södra infarten så blir ni inte hindrade av vår trafik.

/Bengt, NYAB Infrastruktur

Ravinbroarna

Under veckan som gått har vi fått största delen av markarbetena för broarna utförda, och under nästa vecka kommer armeraren och formläggaren att börja arbeta. Om allt går vägen kommer vi att gjuta första bottenplattan för den lilla ravinbron under nästa vecka.

 /Viktor Halin,GRK Oy