Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Byggdagbok vecka 24, 2021

Under de två veckorna som gått har vi fyllt upp mot broar, rivit bort asfalt på Linbanevägen samt börjat fylla upp för den nya Linbanevägen och GC-vägen som kommer att gå över bron så småningom.

 I och med arbetena med den nya vägen så har vi stängt av en bit av Linbanevägen i höjd med Förtagarcentrum och man får köra Lidvägen - Furuvägen för att ta sig till TGA-området och Företagarcentrum.

Räcken monteras, det har under veckan satts upp räcken under bro över E10, på TGA-vägen samt påbörjat räckesmontage vid XL-bygg och Ramirent. Vi arbetar även med GC-vägen Varggropen - bågskyttebanan. I veckan har vi påbörjat asfaltskärning för den sista refugen vi har kvar att anlägga på Lombololeden i höjd med Luftfartsvägen. Därför har vi stängt av en bit av vägen och vi är tacksamma om ni kör försiktigt förbi arbetsplatsen.

På etapp 1 har vi gjort några justeringar med räckena vid träbroarna och monterat en skylt vid Lokstallsvägen.

Till veckan som kommer fortsätter fyllningsarbeten mot broar, räckesmontage och en del andra arbeten vid XL-bygg/Ramirent, fyllning GC-väg varggropen samt anläggning av refugen på Lombololeden.  Vi kommer även att fortsätta med räcken längs E10, söder om Nya rondellen under kvälls-/nattetid för att påverka trafiken så lite som möjligt och kunna arbeta så säkert som möjligt. Fler arbeten på broarna drar igång, även beläggningsarbeten drar igång och vi kommer att utföra en del anslutningsfräsningar både på E10 etapp 1 och etapp 2.

Vi uppmanar alla att köra försiktigt då det kommer att pågå en hel del arbeten utefter vägarna.

Trevlig helg!

/Anna, NYAB Infrastruktur