Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Byggdagbok vecka 26, 2020

Arbeten med gång- och cykelvägen till Karhuniemi pågår fortfarande längs etapp 1. På etapp 2 är det full fart längs hela sträckan. En hel del byggtrafik förekommer främst vid TGA-området och mot bågskyttebanan/golfbanan.

Detta händer på bygget i veckan:

Etapp 1

På etapp 1 är det fortsatt arbete med gång- och cykelvägen till Karhuniemi. Den beräknas asfalteras inom någon vecka, troligtvis vecka 29. Fram till dess är det bitvis begränsad framkomlighet. Det pågår även el-schakter bland annat vid gång- och cykelvägen.

Etapp 2

Arbeten rullar på längs hela sträckan på etapp 2.  Vi lägger undre förstärkningslager med start från Kurravaararondellen där vi möter etapp 1. Det medför en del byggtrafik längs vägen till bågskyttebanan/golfbanan och vid TGA-området. Vi har också utfört blockrensning i terrass och justering av slänter kring TGA-området samt schaktat väg till TGA/Gröna stråket. Omkring blivande rondell vid Tuolluvaara sker en del arbeten med ledningar och justering av slänter. Stenläggning pågår i rondellen och arbeten med gång- och cykelporten som hamnar under blivande Lombololeden. Gjutning av ben på en av dem stora broarna väntas under nästa vecka.  

IMG_1737_v26_kompr.jpg

Önskar er en trevlig helg!

/Anna, NYAB Infrastruktur