Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Ändrad infart till golfbanan och TGA-området

Den nya infarten till golf/bågskyttebanan är i drift. Omledning väntas till nya klubbhuset och TGA-området. En del av gång-och cykelvägen vid Tuolluvaara kommer stängas av tillfälligt.

Nya infartsvägen till golf/bågskyttebanan från Kurravaaravägen är nu i drift och ligger norr om cirkulationsplatsen. Den gamla infartsvägen stängs av.

Det blir en tillfällig omledning de närmaste veckorna till golfklubbens nya klubbhus och garage/förrådsbyggnaderna på TGA-området, via den nya infartsvägen och över golfbanan.

Infarten till Kiruna nya centrum från Linbanevägen stängs av måndag 30 september.

Gång- och cykel vid Tuolluvaara

Gång- och cykelvägen längs E10 vid cirkulationsplats Tuolluvaara kommer stängas tillfälligt mellan Luftfartsvägen och Fågelvägen när arbeten med djupa VA-schakter pågår. Vi hänvisar till gång- och cykelvägen längs Tuollavaaravägen istället. Arbetena beräknas pågå september ut och skyltas på plats. Var försiktig följ skyltning och respektera avspärrningar.