Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

omledning trafik
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Omledningen till väg 608 förlängs

Omledningen till väg 608 kommer att förlängas med en vecka. Anledningen är att vi under beläggningsarbetena hittat underliggande beläggning av sämre kvalitet än väntat. Arbetet kommer att bli mer omfattande än planerat och även ta längre tid.

Från den 14 maj leder vi om trafiken från väg 50 till väg 608 (Gamla riksvägen). Vi behöver förlänga omledningsperioden till och med vecka 23 (4-8 juni). Vi återkommer med exakt slutdatum. Som vi tidigare informerat om leds det norrgående körfältet om större delen av tiden. Omledningen av båda körfälten kommer att flyttas till helgen vecka 22, fredagen den 1 juni till natten mot måndagen den 4 juni.

Anledningen till förlängningen är att vi under våra beläggningsarbeten har hittat beläggning av sämre kvalitet än förväntat. Det betyder att vi behöver göra mer omfattande arbeten än planerat för att ta bort gammal beläggning och ersätta med material av god kvalitet.