Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Bron under väg 50 vid Hultsjön.

Väg 50, Hultsjön, broreparation

Mellan den 7 september och den 30 oktober reparerar vi bron intill Hultsjön, sydost om Sänna, på väg 50. Arbetet medför begränsad framkomlighet och sänkt hastighet i anslutning till bron.

Tidigare skrev vi att arbetet skulle vara klart i slutet av september. Men reparationerna har tagit längre tid än beräknat på grund av större mängder slam och att gjutningsarbetet blivit mer omfattande.

För att kunna utföra arbetet på ett säkert sätt kommer vi att stänga av ett körfält i anslutning till bron och sänka hastigheten intill vägarbetsplatsen.

När vi gör våra arbeten påverkar det din vardag. Vi hoppas på överseende med den förlängda restiden, det är vår ambition att störa så lite och så kort tid som möjligt.

Vad ska vi göra?

Vi kommer att torrlägga bron, för att sedan göra betongreparationer genom att spruta betong i hela inre delen av rörbron. Detta gör vi för att förlänga rörbrons livslängd.  

karturklipp_hultsjon_750x400px.jpg

Den röda pluppen visar var bron ligger.