Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Januari

Då närmar vi oss att vara halvvägs in i projektet. Under vintern kommer vi fokusera på VA-arbetena, återstående sprängning av berg och brobyggnation.

Nästan alla omläggningar av el- och telekablar är färdiga, vi har lagt ut förstärkningslager (det understa lagret i vägöverbygganden) på delar av sträckan.
Tre broar är redan gjutna och på två av de broarna är även fartbanan isolerad och vi har monterat broräckena. Vid bron på Svenköpsvägen pågår form och armeringsarbete och vi planerar att gjuta den under månadsskiften januari/febuari 2017.

Omläggning av trafiken till våren

Till våren kommer arbetena kring anslutningen mot befintlig E22 i väster att starta. Detta innebär att det kommer att bli omläggningar av trafiken i olika skeden så att vi kan utföra den nya trafikplatsen på ett säkert sätt för alla. Vi återkommer med mer detaljerad informaton om hur omläggningen av trafiken kommer ske.