Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Maj

Nu känns det lite att våren äntligen är på intåg, vi håller tummarna för det. Precis innan påsk, den 13 april 2017, öppnade vi upp nya sträckan för Svenköpsvägen, som nu går på en av de nya broarna.

Arbetena vid trafikplats Linderöd pågår för fullt. Vi har lett om trafiken så att vi kan bygga ny påfartsramp till motorvägen samt körfälten som går västerut mot Malmö. Det innebär att trafikanterna nu under omledningarna inte kör på en mötesfri väg. Trafikomläggningen är nu i skede två av totalt sex omläggningar. Trafikplats Linderöd planeras vara färdig till i början av juli. Vi ber er alla som kör på sträckan att köra försiktigt och respektera de som jobbar längst vägen.

Vad händer framöver?

Den sjätte och sista brogjutningen är planerad till den 18 maj. Utläggning av bärlager fortsätter längst sträckan, vi färdigställer slänter och förbereder för planteringsytor.