Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Projekt Hässleholm-Lund rekryterar ny projektchef

Är du intresserad av att leda arbetet med planeringen och utbyggnaden av framtidens höghastighetsjärnväg i Skåne? Sök jobbet som projektchef senast den 31 mars.

Mellan Hässleholm och Lund planerar Trafikverket för en ca 70 km lång ny dubbelspårig stambana med hastigheten 320 km/h för höghastighetståg och 250 km/h för snabba regionaltåg. Det innebär att resenärer i framtiden, när hela höghastighetsjärnvägen är färdigbyggd, kommer kunna åka mellan Stockholm-Malmö avsevärt mycket fortare än dagens 4 timmar och 25 minuter. Med höghastighetsjärnvägen kommer storstadsregionerna närmare varandra samtidigt som fler kan åka grönt, hållbart och komma fram smidigt och tryggt.

Som projektchef för Hässleholm-Lund leder du ett av Sveriges största infrastrukturprojekt i modern historia genom alla projektets skeden, mot uppsatta mål och de utmaningar som de för med sig. Arbetet innebär leverans- och resultatansvar och kräver att du har en mycket god förmåga att bygga förtroende och långsiktiga relationer.

Placeringsort är Kristianstad.

Läs mer om och sök tjänsten här, senast den 31 mars 2019.