Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev

Anmäl dig till projekt Lund-Arlövs digitala nyhetsbrev. Då får du information om fyrspårsutbyggnaden direkt till din e-post.

Under byggtiden är information till boende och verksamma utmed sträckan viktig. Projektet  informerar i brev till hushåll och företag i Arlöv, Åkarp, Hjärup och södra Lund, i nyhetsbrev med e-post och på vår hemsida. Vi informerar också på Facebook och Instagram.

Anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev via formuläret nedan.

Genom att anmäla dig som prenumerant på Trafikverkets nyhetsbrev godkänner du att Trafikverket lagrar och behandlar din e-postadress till dess du avregistrerar din prenumeration. Syftet med personuppgiftsbehandlingen är att skicka ut vårt digitala nyhetsbrev som du prenumererar på. Trafikverket kommer inte att använda din e-postadress för något annat syfte. Den lagliga grunden för denna personuppgiftsbehandling är allmänt intresse. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig, se länk längst ner i ditt senaste nyhetsbrev. Din e-postadress kommer då att raderas. Du kan också kontakta oss på lund-arlov-fyra-spar@trafikverket.se.

Här kan du läsa mer om Trafikverkets behandling av personuppgifter och dina rättigheter: www.trafikverket.se/gdpr