Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Mindre väg i odlingslandskap. Michael Erhardsson, Mostphotos

Väg 110, Bjuv–Billesholm, korsningsåtgärder

Vi planerar att bygga en cirkulationsplats vid Mellersta vägen och göra enklare korsningsåtgärder i tre andra korsningar på väg 110 mellan Bjuv och Billesholm. Det gör vi för att öka trafiksäkerheten och framkomligheten.

Vi planerar att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten i fyra korsningar på länsväg 110 mellan Bjuv och Billesholm. Det gäller korsningarna med Mellersta vägen, Södra vägen, Kristinetorpsvägen och Kungsgårdsvägen/länsväg 109.

Vid Mellersta vägen planerar vi att bygga en cirkulationsplats. I övriga korsningar gör vi enklare åtgärder, exempelvis separata körfält för höger- respektive vänstersvängande trafik.

Tidplan

Under 2018 gör vi en teknisk utredning och planerar åtgärderna. Under 2019 ska vi handla upp en entreprenör. Vi planerar att börja bygga under senare delen av 2019, och vara klara under 2020.