Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Broarbete på Södertäljevägen 26–27 oktober

Det är nu dags att gjuta bron över Södertäljevägen. Arbetet kommer att genomföras den 26–27 oktober.

Bygget av bron över Södertäljevägen går enligt tidplan och nu ska bron gjutas. Arbetet måste göras sammanhängande och planeras pågå från onsdag den 26 oktober klockan 04:00 till torsdag den 27 oktober på förmiddagen. Med jämna mellanrum, även under natten, kommer 250 leveranser av betong till platsen. 200 av betongbilarna kommer att köra norrifrån och kommer att 50 köra söderifrån. Därefter ska ytan slipas och täckas över.

Allt arbete beräknas vara klart under torsdagskvällen. Vi ber om överseende med de störningar som uppkommer i samband med arbetet. Bron över Södertäljevägen planeras öppna i slutet av maj 2017.

Har du frågor om vårt arbete med dubbelspåret i Strängnäs? Du hittar mer information om projektet i menyn till höger samt under frågor och svar. Trafikverkets kontaktcenter har öppet dygnet runt, telefon 0771-921 921.