Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Tågen ersätts med bussar 16–24 april

Tågtrafiken mellan Eskilstuna och Läggesta är inställd från lördag den 16 april till och med den 24 april. SJ ersätter tågen med bussar, vilket innebär att restiden förlängs med cirka 30 minuter. I Strängnäs går ersättningsbussarna från Södertäljevägen.

Registrera din resa

Du kan registrera din resa med SJ Regionalkort vid Läggesta station för resor mot Södertälje/Stockholm, eller i Eskilstuna för resor mot Arboga/Örebro.

Köp biljett innan resan

Tänk på att det inte går att köpa biljett på tågen. Köp gärna via www.sj.se eller SJs nya mobilapp. På SJs webbplats hittar du tidtabellen för ersättningstrafiken, se www.sj.se/sv/trafikinfo.

Störande arbete

Våra arbeten mellan den 16 och 25 april kan vara besvärande för dig som bor nära resecentrum. Från lördagen den 16 april klockan 00.20 till måndagen den 25 april klockan 05.00 kommer vi att arbeta dygnet runt. Vi ska bland annat bygga två portaler över spåret.Vi gör vårt bästa för att störa så lite som möjligt och ber om överseende med vårt arbete.