Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nu öppnar Strängnäs nya resecentrum!

På fredag den 1 december välkomnas alla resenärer in i värmen. Från klockan 06:00 till cirka 09:00 bjuder Strängnäs kommun och Trafikverket på morgonfika.

Strängnäs nya resecentrum slutbesiktigades den 31 oktober som en godkänd anläggning och har nu lämnats över till Strängnäs kommun, och det är kommunens fastighetsbolag (SFAB) som förvaltar fastigheten framöver. Läs mer på www.strangnas.se/resecentrum (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Resecentrums öppettider är 05:00-24:00 och bestämda utifrån kollektivtrafikens tidtabeller. Kiosken inne i resecentrum kommer att vara öppen från den 1 december.

Det kvarstår en del markarbeten i området, och framåt våren kommer vi att plantera växter kring resecentrumet. Vi vill påminna om att delar av resecentrumet fortfarande är arbetsområde, eftersom vi enligt tidplan fortsätter att bygga dubbelspåret fram till sommaren 2018. Tänk därför på att följa skyltning och respektera avspärrat område, för din egen säkerhets skull.

Officiell invigning den 10/12

Den 10 december kl.11.11 sker den officiella invigningen av Strängnäs nya resecentrum, där alla är välkomna att närvara. Arbetet med dubbelspåret mellan Strängnäs-Härad fortsätter och invigs sommaren 2018.