Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Beläggningsarbeten på Färingsö

Vi genomför beläggningsarbeten på flera vägar på Färingsö i Ekerö kommun. Här kan du se vilka vägar vi planerar att arbeta på under hösten 2017.

Vi på Trafikverket och vår entreprenör försöker i möjligaste mån utföra underhållsarbeten när det är som minst trafik. Vi gör allt vi kan för att hitta tider och arbetssätt som snabbar på arbetet och för att störa omgivningarna så lite som möjligt. Nya beläggningar på vägbanan görs för att våra vägar även i framtiden ska hålla en hög trafiksäkerhet och komfort för trafikanterna men även för att fordonskostnader och restid ska minimeras. För att bli färdiga med vårt arbete så fort som möjligt vill vi starta så tidigt som möjligt på dagen. Samtidigt vill vi störa dig som bor nära så lite som möjligt. Vi planerar därför att starta kl 08.00 på morgonen, men eftersom vårt arbete är väderberoende kan tiden komma att ändras.

Om den väg vi ska utföra beläggningsarbete på inte är bred nog för att trafik ska kunna passera, blir vi tvungna att stänga av hela vägen. Vi kan då låta trafiken passera varannan timme.

När vi utför beläggningsarbeten på vägarna är vi beroende av framkomlighet och väder, vilket gör att vår tidplan är flexibel. Vid regn kan arbetet behöva skjutas upp till ett senare datum.

Beläggningsarbeten hösten 2017

Väg 806 från Skå Kyrka – Svartsjö Vecka 35
Väg 812 från Svartsjö – Färjestaden Vecka 35-36
Väg 810 från väg 800 – Hilleshög Vecka 36
Väg 808 från väg 800 – Kungsberga Vecka 39