Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Sprängningsarbeten och omledning av trafik

Natten mellan den 16 och 17 januari utförs det arbeten inför kommande omledningen av viss trafik från E18.

Asfalteringsarbeten kommer att ske mellan södergående fil och bussfil. Fordon med påkörningsskydd och arbetsfordon kommer att finnas i området under natten.

Natten mellan den 18 och 19 januari tas en ny tillfällig avfart från E18 i bruk. Trafik i södergående riktning kommer att kunna svänga upp och ansluta till Grindtorpsvägen. Den tillfälliga avfarten kommer finnas kvar under större delen av byggtiden.

Den 23 januari är planen att inleda sprängning (losshållning) av berg. Sprängningarna kommer ske dagtid mellan kl. 07:00 – 19:00 och om trafiken påverkas, vanligen kl. 10:00 på förmiddagen då fordonstrafiken på E18 och Centralvägen tillfälligt stoppas. Arbetet med sprängningar startar nordväst längs med E18 och fortsätter sedan sydöst om befintlig bro längs Centralvägen. Spräng- och krossarbeten förväntas vara avslutade den 15 augusti 2017.

Klicka här för karta där röd färg symboliserar område för sprängningar och grön färg den tillfälliga avfarten från E18.