Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Gruppbild med bland annat Anna Johansson, f.d. infrastrukturminister, Anna Lihr, kommunikationsdirektör på Trafikverket och Anna Rosenlind, biträdande projektchef Förbifart Stockholm.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Infrastrukturministern hos Förbifart Stockholm

Onsdag 7 december fick Förbifart Stockholm besök av infrastrukturminister Anna Johansson. Biträdande projektchef Anna Rosenlind presenterade projektets omfattning och berättade om de utmaningar som finns.

​Infrastrukturministern visade ett stort intresse och ställde flera initierade frågor.

- Jag är imponerad av att Trafikverket kan omfamna ett så stort projekt med alla utmaningar som det innebär. Det är tydligt att det finns en mycket hög kompetens här, säger Anna Johansson.

Infrastrukturministern var speciellt intresserad av projektets arbete med socialt ansvarstagande.

- Vår infrastrukturminister ställde flera frågor om hur vi jobbar med arbetsmiljö och sociala villkor. Det kändes mycket bra att kunna lyfta fram vårt arbete här, inte minst samarbetet med andra myndigheter, säger Anna Rosenlind, biträdande projektchef för Förbifart Stockholm.

Besöket skedde på initiativ från Näringsdepartementets sida och ingick som en del av ministerns besök hos Trafikverket denna dag.