Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Kollage av ögonblicksbilder från trafiken vid Kungens Kurva
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Trafiken.nu öppnar sida för området Kungens Kurva

För att underlätta för trafikanter i området Kungens Kurva öppnar Trafikverkets projekt Förbifart Stockholm en egen sida på den etablerade trafikportalen trafiken.nu.

Trafikinformationen gäller området mellan trafikplats Bredäng i norr och Vårbybron i söder. På sidan kan resenärer få snabb information om dagsläget i trafiken i området med också få veta när det är trafikstörande åtgärder på gång från bygget av Förbifart Stockholm i just Kungens Kurva. Detta för att lättare kunna planera sin resa, oavsett om man åker bil, motorcykel, promenerar, cyklar eller åker med kollektivtrafiken. På sidan kommer också bilder från trafikkameror att visa läget i trafiken i området. Trafiken.nu fungerar lika från en dator som med en smart telefon eller surfplatta.

E4/E20 i Kungens Kurva är en av Sveriges mest trafikerade vägar med cirka 120 000 fordon per dygn. Området är också Skandinaviens största handelsplats med mycket helgtrafik. Vid köbildning i området påverkas trafiken i hela Stockholm.

Sidan finns på www.trafiken.nu/kungenskurva