Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Flygfoto över Förbifart Stockholm
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Information till vissa fastighetsägare i Skärholmen

Den här veckan kommer boende i bostadsområdena Lindholmen, Tallholmen och Stävholmen i Skärholmen att få information om Förbifart Stockholm i sina brevlådor.

Bygget av Förbifart Stockholm pågår nära bostadsområdena då Trafikverkets entreprenör Skanska förbereder för den nya trafikplatsen Lindvreten norra, som ska byggas strax söder om Heron city. Dessutom pågår arbetet med att bygga tillfälliga vägar utanför E4/E20 där trafiken ska gå när nuvarande vägområde stängs för byggarbete.

Under hösten 2016 kommer Skanska att utöka omfattningen av arbetena kring motorvägen. Det mesta av arbetet utförs dagtid, om det inte kräver avstängning av körfält på E4/E20. Då kan nattarbete förekomma.

Trafikverket ställer krav på sina entreprenörer att utföra arbetet med så lite störningar som möjligt genom olika åtgärder och anpassade arbetsmetoder. Trots det kan vissa arbeten komma att uppfattas som störande av de som bor i närheten.

Om man som boende i området känner sig störd eller har frågor om sin fastighet, ring: 010-123 04 00 (bemannas dagtid må-fr 07:00-22:30). Övrig tid, vänd er till Trafikverkets kontaktcenter 0771-921 921 (bemannas dygnet runt).