Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Trafikverkets informationsblad
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nytt informationsblad utdelat

Den 14 november skickade vi ut ett informationsblad till boende och verksamma i Ekerö kommun och delar av Bromma. Vi berättar om Förbifart Stockholms arbeten på Lovön och om våra kommande arbeten med det nya kollektivkörfältet på Ekerövägen.

Förbifart Stockholms bygge av bergtunnlar på Lovön är i full gång. Vår entreprenör LSAB (Lovön Samverkan AB) arbetar på två platser; på södra delen av Lovön vid Edeby i anslutning till Ekerövägen och på norra delen av Lovön strax öster om Koviken.

Vi berättar också om det kommande arbetet med att bygga ett till körfält för kollektivtrafik på Ekerövägen. Den vägplan som vi har tagit fram för delar av Ekerövägen har överklagats, en delsträcka av vägen ryms inom vägplanen för Förbifarten och är därför redan fastställd. Våra arbeten på Ekerövägen kommer att märkas av successivt från och med hösten 2018. Resterande delar påbörjas så snart alla tillstånd vunnit laga kraft.

 Läs informationsbladet och tidigare utskick