Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Förseningar i tågtrafiken pga våra arbeten i Huvudsta

I helgen stängde vi av järnvägen mellan Stockholm Central och Sundbyberg för att göra arbeten på järnvägen i Huvudsta. Tyvärr har våra arbeten tagit längre tid än planerat vilket innebär inställda avgångar och förseningar i tågtrafiken.

-          Vi har planerat arbetena mycket noga men tyvärr visade det sig att arbetena drar ut på tiden. Den här gången fungerade inte allt som det skulle och för att inte riskera säkerheten gör vi noggranna tester innan vi släpper på tågtrafiken. Vi beklagar verkligen de problem som detta innebär för resenärerna, säger Eva Nordberg, projektchef för Mälarbanan.

Trafiken kom igång på eftermiddagen den 13 juli men det kvarstår några signalfel. Detta gör att en järnvägsövergång i Huvudsta är fortsatt stängd pga säkerhetsskäl.

Sträckan Barkarby till Kallhäll är fortsatt helt avstängd fram till den 3 augusti. Ersättningbussar går mellan Spånga och Bålsta.