Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi stänger av och leder om i centrala Kallhäll

Arbetet med brofästet för den nya gång- och cykelbron  är i full gång. Vi spärrar av ett område mellan Coop, Näverbergs Café och torget fram till i mitten av oktober, eftersom vi ska slå ner spont och spränga.

Det innebär att du får gå runt Coop för att ta dig till centrum under den perioden. En lite längre sträcka på ca 150 meter. Av säkerhetsskäl placerar vi en containertunnel utanför Coops entré så att du tryggt kan passera när vi jobbar. Gångvägar i centrum kommer att ledas om allt eftersom vi bygger, men det kommer hela tiden gå att ta sig fram på ett säkert sätt. När arbetet är klart kommer gångvägarna att återställas. Affärer och service i centrum har öppet som vanligt.

Störningar när vi arbetar

Från slutet av juli till och med mitten av oktober kommer det att låta mycket om våra arbeten under dagtid. Vi gör vad vi kan för att minska störningarna från våra arbeten men du som bor eller arbetar i närheten av våra arbetsområden kan komma att påverkas av våra byggen och transporter.

Kontakta oss

Du kan kontakta oss dygnet runt på 0771-921 921 om du vill veta mer eller upplever att du blir störd av våra arbeten.