Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Våra nattarbeten i Kallhäll

Vi arbetar för tillfället intensivt i Kallhäll och det gör vi både dag och natt. Här sammanställer vi våra jobb utanför ordinarie arbetstid.

v. 49: Nattjobb: Natten mot torsdag 3/12 river vi en refug på busstorget på centrumsidan. Arbetet med grävmaskin kan uppfattas som störande. Helgjobb: På lördag jobbar vi med stålmontage för stationshuset. Arbetet kan uppfattas som störande. Vi jobbar dagtid 07.00-18.00.

v. 50: Nattjobb: Vi jobbar dygnet runt måndag–torsdag med fortsatta arbeten med Norrvattens ledning i intill bron nära Bas- och glasvillorna. Lastbilar och grävmaskiner kommer medföra buller.

Helgjobb: På lördag och söndag vecka 50 jobbar vi med glasmontage för stationshuset. Arbetet kan uppfattas som störande. Vi jobbar dagtid 07.00-18.00.

v. 51: Nattjobb: Natten mot tisdag 14/12 lägger vi om trafiken vid busstorget på centrumsidan. Flytt av staket och tungavstängare kan medföra buller.

Närboende har fått separat information.