Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Aktuella nattarbeten i Järfälla

De kommande veckorna arbetar vi en del nätter längs sträckan Barkarby - Kallhäll. Bland annat så planerar vi att slipa järnvägsspåren med ett spårslipningståg.

Våra aktuella nattarbeten mellan Barkarby och Kallhäll:

Vecka 9:

Vardagsnätter gör vi kanalisationsarbeten söder om Jakobsbergs station och norr om Barkarby station.

Natten mellan söndag den 6 mars och måndag den 7 mars planerar vi att slipa  järnvägsspåren mellan Barkarby och Kallhäll med ett spårslipningståg. Tåget kör fram och tillbaka längs sträckan. Vissa platser kan behöva slipas flera gånger beroende på hur slitna de är. Vi planerar att börja i Barkarby klockan 23.50 och avslutar i Kallhäll klockan 04.20.

Vecka 10:

Vi planerar att arbeta vardagsnätter söder om Jakobsbergs station. Vi gräver för att lägga kablar i marken på ett område mellan arbetsområdet för den nya entrén i Jakobsberg och bussterminalen.

I norra Jakobsberg gör vi kanalisationsarbeten längs järnvägen utanför Galoppvägen. Vi planerar att arbeta vardagsnätter klockan 22 - 06.