Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Blå skylt för Spånga pendelstation
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nu bygger vi ut Mälarbanan i Spånga

Vi bygger ut två spår till fyra mellan Spånga och Barkarby. Under 2016 planerar vi att göra förberedande arbeten vid anslutning till de befintliga järnvägsspåren.

Vi kommer att göra markförstärkningar längs med järnvägensspåren innan den nya järnvägsbanken kan byggas. I Spånga planerar vi att bygga en ny plattform som ska ersätta den nuvarande. Den nya plattformen kommer att byggas på ungefär samma plats där den nuvarande ligger.

Att bygga ut Mälarbanan är ett omfattande arbete i tättbebyggt område. Våra arbeten påverkar såväl tågresenärer som de som bor och jobbar längs järnvägen. Vi informerar regelbundet om våra arbeten och hur det påverkar dig. Vi jobbar för att du ska påverkas så lite som möjligt men det är ofrånkomligt att det blir byggstök. För att du ska påverkas så lite som möjligt försöker vi göra arbeten när så få som möjligt påverkas.