Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Vy över spår
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Bullrande arbeten i Tomteboda 8-11 april

Helgen 8-11 april gör vi tillsammans med Citybanan järnvägsarbeten i Tomteboda/Solna. Vi gör arbeten dygnet runt och en del moment kan vara störande för dig som bor i närheten.

I Tomteboda möts Mälarbanans och Citybanans spår. Projekten samsas om området och hjälps åt att bygga om järnvägsanläggningen för att pendeltågen i framtiden ska ha egna spår hela vägen mellan Stockholms södra och Kallhäll.

Under helgen vecka 14 spårriktar vi och plogar makadam. Merparten av arbetet sker utanför McDonald's men kommer även att pågå på den andra av Mälarbanans två nya broar. Dessa arbeten kan vara störande för dig som bor i Fogdevreten eller i närheten av polishuset i Solna.

För att arbetsplatsen ska vara säker för yrkesarbetarna måste vissa arbetsmoment göras på natten då tågtrafiken är avstängd. På dag- och kvällstid borrar vi fast infästningar för kontaktledningen i nedfarten till Citybanan, sågar kabelrännor och gör kanalisationsarbeten.

Arbetet pågår från fredag 8 april klockan 16.00 till måndag 11 april klockan 05.00.