Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Infartsparkering
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Infartsparkeringen i Kallhäll stänger den 8 maj

Från den 8 maj stänger vi infartsparkeringen i Kallhäll. Vi hänvisar den som ska infartsparkera till infartsparkeringen i Barkarby.

Vi stänger infartsparkeringen i Kallhäll då busstorget kommer att flytta till den ytan under sommaren.

När vi stänger av järnvägen i sommar ska vi bland mycket annat ta bort den tillfälliga stålbron, hissarna och den tillfälliga stationen i Kallhäll. För att kunna göra detta behöver vi ställa upp en stor kran och lyfta bort bron. Vi ställer upp den på den plats där det idag är ett busstorg och flyttar busstorget till den plats där infartsparkeringen är idag. Området där busstorget är idag blir sedan ett arbetsområde under hela sommaravstängningen.

Var kan jag infartsparkera?

Efter den 8 maj kommer ett fåtal parkeringsplatser att finnas kvar vid Kallhäll station, de försvinner senare under sommaren. I Barkarby finns det gott om plats både på infartsparkeringen längs med Enköpingsvägen och på parkeringen vid Welcome hotel, under Barkarbybron. Under byggtiden hänvisar vi den som vill infartsparkera till Barkarby.

När öppnar infartsparkeringen i Kallhäll igen?

Vi bygger ett nytt busstorg i anslutning till den nya stationen. Vi planerar att det är klart den 8 augusti och då flyttar bussarna dit. Därefter kan vi göra om det tillfälliga busstorget till infartsparkering. Vi planerar att vara klara med delar av den nya infartsparkeringen runt årsskiftet.