Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Byggarbete på spårområde
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi öppnar Mälarbanan mellan Sundbyberg och Spånga den 18 juli

På måndag morgon planerar vi att åter öppna järnvägen mellan Sundbyberg och Spånga.

Mälarbanan är avstängd mellan Spånga och Bålsta fram till den 8 augusti. Mellan den 9-17 juli är det avstängt från Sundbyberg till Bålsta men på måndag morgon den 18 juli planerar vi att öppna järnvägen mellan Sundbyberg och Spånga igen.

Ett urval av våra arbeten

Vi fortsätter spränga vid Spånga station.

Vi har en hel del nattarbeten framför allt i Jakobsberg. Där kör vi spårriktare samt gör neutralisering. Vi planerar att arbeta natt fram till 24 juli. I Kallhäll gör vi kontaktledningsarbeten nattetid.

På dagtid arbetar vi för att bli klara med det nya stationshuset i Kallhäll. I Kallhäll har vi rivit upp och nedspåret som tågen gick på innan avstängningen och den 8 augusti kommer tågen köra till Kallhäll på nya spår under landskapsbron.

I Jakobsberg har vi tätat tunneltaket vid stationen och den nya sydliga entrén börjar ta form.

I Barkarby har vi spårriktat och gör en del kontaktledningsarbeten. Vi har satt upp plattor på fasaden på det nya stationshuset och gör även en hel del arbeten inne i stationshuset.