Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Gång- och cykelväg
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Välkommen till samråd för sträckan Huvudsta-Duvbo

Vi bjuder in dig till samråd och öppet hus om järnvägsplanen för sträckan mellan Huvudsta och Duvbo som går genom Solna, Sundbyberg och Stockholm. Dina synpunkter är viktiga för oss. Samrådet pågår till och med 31 mars 2017.

Var kan jag läsa mer?

Samrådsmaterialet och informationsbroschyren finns i vår lokal på Svetsarvägen 10 i Solna. Delar av materialet hittar du också här på projektsidan under Samråd i menyn till höger.

Hur lämnar jag synpunkter?

Skicka dina synpunkter till Trafikverket, Projekt Mälarbanan, Svetsarvägen 10, 171 41 Solna eller samradsolnasundbyberg.malarbanan@trafikverket.se Du kan också använda webbformuläret i på projektets startsida på webben. Se länk nedan.

Lämna dina synpunkter på järnvägsplanen Huvudsta-Duvbo

Kom och träffa oss på Svetsarvägen 10 i Solna

Vi har öppet hus vid fyra tillfällen med start 21 februari klockan 16-20. Då kan du ta del av information om järnvägsplanen och ställa frågor till oss i projektet. Vi finns också på plats i lokalen under veckorna till och med 31 mars. Se alla tider i länken nedan.

Samråd järnvägsplan Huvudsta-Duvbo (Solna och Sundbyberg)

Under samråd ges alla som berörs av järnvägsplanen möjlighet att tycka till om Mälarbanans utformning. De synpunkter vi får in sammanställer vi i en samrådsredogörelse och tittar på hur påverkan på utformningen blir. Vi ställer sen ut järnvägsplanen för granskning och då har du möjlighet att lämna synpunkter igen.