Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Krossad sten används som byggmaterial på plats

Krossad sten används som byggmaterial på plats

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Information om krossanläggning vid Mälarvägen

En krossanläggning för sprängsten har installerats vid Mälarvägen för att skapa material för en kommande bullervall. Vi tar vara på värdefullt byggmaterial och spar miljön genom att slippa tunga materialtransporter till projektet.

Nackdelen med en krossanläggning är att den åstadkommer både buller och damm. För att vara säkra på att vi håller oss inom de föreskrivna nivåerna för bullernivån har vi genomfört externa akustiska mätningar. Dessa visar att krossverksamheten inte överskrider gränsvärden för buller.

Krossanläggningen kommer dock att höras av närboende och vi hoppas att du som bor nära arbetsplatsen har förståelse för de störningar som kan uppstå.

Sprinkleranläggning

Med en sprinkleranläggning vattnar vi anläggningen varje gång vi krossar och undviker på så sätt problem med damm.

Drifttider för krossanläggningen

Från och med 21 augusti tas krossanläggningen i höjd med Mälarvägen i drift. Verksamheten pågår helgfri vardag, måndag till torsdag mellan klockan 07.00 och 18.00 samt helgfri fredag mellan klockan 07.00 och 14.00. Verksamheten är planerad att pågå till och med hösten 2017.

Informationsblad med kontaktuppgifter