Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Begränsad framkomlighet i korsningen mellan väg 226 och Hälsovägen/Regulatorvägen

Vi arbetar med att sidoförflytta väg 226 vid Flemingsberg, och under helgen den 27–30 mars kommer vårt arbete att påverka trafiken i området.

När: fredag den 27 mars kl.14.00 till måndag den 30 mars kl. 4.30.
Var: i korsningen mellan väg 226 och Hälsovägen/Regulatorvägen.

Så här påverkas trafiken

Under helgen bygger vi om korsningen till en temporär cirkulationsplats. Hastigheten sänks till 30 km/tim under byggtiden. 

För dig som åker bil: Hälsovägen stängs av mellan Alfred Nobels alle och väg 226 Huddingevägenunder stora delar av helgen. Om du färdas på väg 226 och ska till Flemingsbergs centrum och Karolinska sjukhuset i Huddinge rekommenderar vi att du kör via Flemingsbergsleden och Röntgenvägen. Antalet körfält och framkomligheten på Huddingevägen och Regulatorvägen kommer att påverkas. Arbetet kan komma att orsaka köer. Välj därför om möjligt en annan väg, eller res kollektivt. Om du passerar vårt arbetsområde, kom ihåg att det är människor som arbetar nära trafiken. Anpassa ditt körande och sänk hastigheten.  

För dig som åker buss: Busshållplats Södertörns högskola trafikeras inte och du hänvisas till andra hållplatser, bland annat dem på Regulatorbron.

För dig som går och cyklar: Gång- och cykelvägar är opåverkade.