Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Bilden visar korsnigen mellan väg 226 och Hälsovägen/Regulatorvägen.

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Begränsad framkomlighet 12–15 juni på väg 226 Huddingevägen

Arbetena med att sidoförflytta väg 226 vid Flemingsberg fortsätter och vi kommer åter att påverka trafiken.

När: Fredag den 12 juni kl. 20.00 till måndag den 15 juni kl. 04.30.
Var: I korsningen mellan väg 226 och Hälsovägen/Regulatorvägen. 

Så här påverkas trafiken

Under helgen kommer den tillfälliga cirkulationen att tas bort och det blir åter en signalreglerad fyrvägskorsning.Vi kommer att sänka hastigheten till 30 km/tim under byggtiden. 

För dig som åker bil: Hälsovägen stängs av mellan Alfred Nobels allé och Huddingevägen under stor del av helgen. Om du färdas på väg 226 och ska till Flemingsbergs centrum och Karolinska sjukhuset i Huddinge rekommenderar vi att du kör via Flemingsbergsleden och Röntgenvägen. Antalet körfält och framkomligheten på Huddingevägen och Regulatorvägen kommer att påverkas. Det finns risk för att det bildas köer, så välj därför om möjligt en annan väg, eller res kollektivt. Om du passerar vårt arbetsområde, var uppmärksam på att människor arbetar nära trafiken. Anpassa ditt körsätt och sänk hastigheten. 

För dig som åker buss: Busshållplatserna på Hälsovägen trafikeras inte, och vi hänvisar dig därför till andra hållplatser, bland annat dem på Regulatorbron. För information om bussar, tider och hållplatser, besök gärna Reseplaneraren på www.sl.se

För dig som går och cyklar: Gång- och cykelvägar påverkas inte av helgens arbete. Sedan hösten 2014 har gång- och cykelvägen som går parallellt med väg 226 från Flemingsbergsleden och Hälsovägen varit avstängd. Från och med den 15 juni kommer du åter att kunna använda den. 

Pendeltågstrafiken påverkas inte.