Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nu börjar vi förlänga Regulatorbron – så här påverkas du

Nu fortsätter arbetet med att bygga ett nytt järnvägsspår vid Flemingsberg station.

Under hösten och fram till och med årsskiftet 2016/2017 kommer vi att schakta bort marken mellan vägen och järnvägen där det nya spåret kommer att förläggas. För att kunna göra det, måste vi förlänga Regulatorbron, bygga en ny gångbro norr om Regulatorbron och fortsätta att flytta Huddingevägen i sidled söder om Hälsovägen. Nedan kan du läsa mer om hur det kommer att påverka dig och din resa.

Kartan visar hur vi påverkar trafiken

För dig som reser med bil: Vi bygger en temporär förlängning av Regulatorbron mot Huddingevägen. Bron får ett körfält i vardera riktningen och även tung trafik kommer att kunna köra där. Det kommer även att finnas möjlighet att gå och cykla på bron.

För dig som går eller cyklar: Gångvägen mellan spåren och Huddingevägen stängs av till och med första kvartalet 2016. Se kartan nedan, som visar hur du kan ta dig fram under tiden för avstängningen.

För dig som åker tåg: Tågtrafiken påverkas inte i detta skede.

I november börjar vi flytta Huddingevägen och kommer att schakta i höjd med högskolan. Trafiken på Huddingevägen kommer inte att påverkas särskilt mycket, kortare avstängningar kan komma att ske efter årsskiftet. Mer information om detta kommer när det blir aktuellt.