Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nu påverkar vi trafiken på Regulatorbron

Nu fortsätter arbetet med att bygga ett nytt järnvägsspår vid Flemingsberg station.

I höstas meddelade vi att vårt arbete skulle komma att påverka trafiken på Regulatorbron. Förberedelserna har dragit ut på tiden och först nu efter årsskiftet drar vi igång. Med start måndag 11 januari påverkar vi trafiken på bron och arbetet beräknas pågå i cirka fyra till fem månader. Senareläggningen av starten påverkar inte slutdatumet för när arbetet ska vara klart.

Under 2016 kommer vi utöver förlängningen av bron att schakta bort mark mellan väg 226 Huddingevägen och järnvägen där det nya spåret ska läggas, samt bygga en ny gångbro norr om Regulatorbron. Vi fortsätter även arbetet med att flytta Huddingevägen i sidled söder om Hälsovägen. Måndag den 11 januari börjar vi även spränga,vi börjar även spränga i januari, läs mer om tider och var vi spränger här.

 Nedan kan du läsa mer om hur det kommer att påverka dig och din resa.

Kartan visar hur vi påverkar trafiken

För dig som reser med bil: Vi bygger en temporär förlängning av Regulatorbron mot Huddingevägen. Bron får ett körfält i vardera riktningen och även tung trafik kommer att kunna köra där. Det kommer även att finnas möjlighet att gå och cykla på bron.

För dig som går eller cyklar: Gångvägen mellan spåren och Huddingevägen stängs av till och med första kvartalet 2016. Se kartan nedan, som visar hur du kan ta dig fram under tiden för avstängningen.

För dig som åker tåg: Tågtrafiken påverkas inte i detta skede.