Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Omledning av trafiken på Gudöbroleden

Onsdagen den 14 februari börjar markarbetet för en stödmur utanför fastighet Turbinen på Gudöbroleden vid Port 73. Det för med sig att om man kommer från Handen på Gudöbroleden, inte längre kan svänga vänster upp på väg 73 mot Nynäshamn.

Vänligen följ skyltad vägvisning. Denna trafikomläggning kommer finnas kvar tills dess att den nya cirkulationsplatsen är klar hösten 2018.

Måndagen den 5 mars börjar installationen av spont för stödmuren. Under två veckor kommer det att borras vilket medför buller. Därefter form, armering och betonggjutning för stödmur. Arbetet blir klart i mitten av april.

Måndagen den 16 april börjar cirkulationsplatsen vid Port 73 byggas att byggas. Räkna med både buller och köbildning. Arbetet pågår hela sommaren och allt ska vara klart hösten 2018 då trafiken släpps på i den nybyggda cirkulationsplatsen.