Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Markundersökningar vid Trafikplats Nacka

Den 30 januari pågår geotekniska och miljötekniska undersökningar mellan kl 10.00 – 15.30 på Skönviksvägen vid Trafikplats Nacka. Därefter genomförs liknande undersökningar på Rosenbergsvägen, mellan den 31 januari och den 9 februari.

Markundersökningarna innebär mindre störningar på lokalgatorna. Undersökningarna börjar kl 10.00 och avslutas senast kl 15.30 för varje arbetsdag.

Arbetet på Skönviksvägen

Ett körfält på Skönviksvägen stängs då av för att ge plats åt en borrbandvagn kopplad till en spolbil. Senast kl 15.30 tas utrustningen bort och körfälten öppnas åter för trafik.

Arbetet på Rosenbergsvägen

Mellan den 31 januari och 9 februari gör vi geotekniska och miljötekniska undersökningar på Rosenbergsvägen vid Circle K, McDonalds och Trafikplats Nacka.

Undersökningarna ingår i förberedelserna för den framtida flytten och överdäckningen av väg 222, Värmdöleden, som är en del av projekt Mötesplats Nacka och ett steg i utbyggnaden av Nacka stad.

Läs mer om projektet Mötesplats Nacka på Nacka kommuns webbplats.