Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Utställning E4 Förbifart Stockholm
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Se vår utställning om E4 Förbifart Stockholm

Stockholm växer snabbare än någon annan stad i Europa, vilket gör det trångt i trafiken och ofta svårt att ta sig fram.

För att göra vardagen enklare för regionens invånare utvecklar vi smart infrastruktur - vägar, cykelbanor och spårtrafik, för att Stockholm ska kunna fortsätta vara landets främsta tillväxtmotor.

E4 Förbifart Stockholm är en viktig pusselbit i vår regionala trafiksatsning. Den nya sträckningen skapar förutsättningar för smidigare resor, färre köer och ett mindre sårbart trafiknät när människor, varor och tjänster kan ta nya vägar.

I Sundbyberg har vi en utställning där vi presenterar projektet. Här finns information om projektet och dess delprojekt, man kan se 3D-modeller av- och få djupare information om vårt miljöarbete, hur vi bygger den nya sträckningen och mycket annat.

Vår visningsguide kan även ge er en presentation av projektet och svara på era frågor.

 

Vill ni besöka utställningen och få mer information om projektet?

Utställningen är för tillfället endast öppen för förbokade visningar. Vi tar emot grupper och rekommenderar att gruppen inte blir större än 20 personer.

Vid önskemål om visning av utställningen vänligen kontakta oss via e-post.

E-post: forbifartstockholm@trafikverket.se

Utställningen om Förbifart Stockholm finns på vårt kontor i Sundbyberg. Adressen är Lövströms allé 6A.