Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vill du bli vår nya kollega på projekt E4 Förbifart Stockholm? Vi söker just nu flera projektledare.

Gillar du att arbeta i komplexa anläggningsprojekt? Är du uthållig, målmedveten och kan hantera både breda och djupa frågeställningar? Om detta låter intressant och du vill ta ett nytt steg i din personliga utveckling, tveka inte att söka dig till oss!

Hos oss på E4 Förbifart Stockholm kommer du att vara del av en engagerad arbetsgrupp som värderar lagarbete, kunskap och driv, och du får en unik chans att leda en del av ett av Trafikverkets största pågående projekt.

På projektenhet Trafikplatser involveras du i ett av Sveriges genom tiderna största anläggningsprojekt som ska bidra till utveckling i anläggningsbranschen. Vi arbetar med flera nya tekniska digitala verktyg och har utvecklat kontraktshandlingar med 3D-modeller.

Kort sagt - du ges en unik möjlighet att få driva ett delprojekt i genomförandefasen och tillsammans med oss påverka utvecklingen i Stockholmsregionen i ett av Sveriges mest medialt bevakade samhällsprojekt.

Jobba hos oss i projekt E4 Förbifart Stockholm

Lite fakta om E4 Förbifart Stockholm

E4 Förbifart Stockholm är en ny sträckning för E4 väster om Stockholm som ska förenkla vardagen och skapa möjligheter för fortsatt utveckling i en starkt växande region. Leden binder samman de norra och södra landsdelarna, avlastar Essingeleden och innerstaden samt minskar sårbarheten i Stockholms trafiksystem.

Förbifart Stockholm ska bidra till utveckling i anläggningsbranschen varför vi bland annat arbetar med flera nya tekniska digitala verktyg och har utvecklat kontrakt med 3D modeller. Vi eftersträvar att renodla vår beställarroll och utveckla entreprenadformer.