Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Ny film om E4 Förbifart Stockholms arbetsmiljöarbete

Vi utvecklar och förbättrar ständigt arbetet med att skapa säkra arbetsplatser i E4 Förbifart Stockholm. Trafikverkets Johan Brantmark och Therese Broström berättar om vårt arbetsmiljöarbete, nollvisionen och vikten av en sund säkerhetskultur.

Vårt dagliga arbete

Arbetsmiljöfilmen tar upp hur Trafikverket arbetar förebyggande med bland annat seminarier om olika arbetsmiljöfrågor och hur entreprenören vid uppstart av en entreprenad gör en självskattning av sitt arbetsmiljöarbete som vi diskuterar tillsammans. Vi jobbar nära entreprenörerna och har en närvarande organisation, deltar bland annat på skyddsronder, byggmöten och följer regelbundet upp deras arbetsmiljöarbete.

Nollvision och ständig utveckling av arbetsmiljöarbetet

Trafikverkets Johan Brantmark pratar om hur vi tillsammans med våra leverantörer och branschen arbetar för nollvisionen, om att ingen ska dödas eller skadas allvarligt på våra arbetsplatser och vikten av en sund säkerhetskultur. Therese Broström berättar om vårt arbetsmiljöarbete.

Nyligen delade vi ut arbetsmiljöpriset för 2019. Entreprenörerna skickar in sina bidrag och gemensamt väljer vi sedan en vinnare. Arbetsmiljöpriset är ett sätt att ha strålkastare på arbetsmiljöfrågorna och är en del av vårt arbete att ständigt utveckla och förbättra våra arbetssätt för skapa säkra arbetsplatser.