Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Utställning med information om E4 Förbifart Stockholm

Besök E4 Förbifart Stockholm

Vill du få en guidad visning av ett av Sveriges genom tiderna största infrastrukturprojekt? Då ska ni boka in ett besök i E4 Förbifart Stockholms utställning som kan skräddarsys efter era önskemål!

E4 Förbifart Stockholm tar 15 år att färdigställa och när byggandet är som mest intensivt beräknar vi att omkring 5 000 personer jobbar i projektet. Och det finns mycket intressant att lära sig!

Visste du till exempel att vi bygger 55 kilometer tunnel som på den djupaste punkten går 70 meter under marken? Att konst spelar en viktig roll i tunnelns säkerhet och att arkeologer har gjort många spännande fynd längs sträckan? Eller mängden teknisk utrustning i Stockholms väganläggningar fördubblas när vi är klara?

Boka in din grupp för ett kostnadsfritt studiebesök

Vill du veta mer om det komplicerade bygget och hur vi genomför det då ska du boka in din grupp, organisation eller ditt företag för en guidad visning! Ni får bland annat se 3D-modeller, veta mer om delprojekten och höra om vårt miljöarbete.

Visningen är kostnadsfri och genomförs på ungefär 1 timme i vår utställning i Sundbyberg. Ni får en presentation av projektet och det aktuella läget. Vi kan även skräddarsy en fördjupning i ett för gruppen aktuellt ämne med hjälp av våra specialister. Vi rekommenderar att gruppen är mellan 10 och 20 personer.

Välkomna!

Besök oss digitalt!

Just nu erbjuder vi möjligheten att boka ett digitalt studiebesök hos oss i E4 Förbifart Stockholm. Kanske som komplement till en sommarkickoff?

På ett digitalt studiebesök hos oss på E4 Förbifart Stockholm får ni en övergripande presentation om projektets omfattning och vi berättar om våra möjligheter och utmaningar i en bildrik presentation varvat med film och gott om utrymme för frågor. Mötet sker via Skype-länk och en förutsättning är att alla har tillgång till Skype eller kan ladda ner programmet i god tid innan mötet.

Erbjudandet om digitala studiebesök gäller endast grupper och vi rekommenderar att man är 5-10 personer.

För frågor eller bokning vänligen kontakta: forbifartstockholm@trafikverket.se

Kontakt

Vid önskemål om visning av utställningen vänligen kontakta oss via e-post.

E-post: forbifartstockholm@trafikverket.se

Utställningen om Förbifart Stockholm finns på vårt kontor i Sundbyberg. Adressen är Lövströms allé 6A.