Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Utställning med information om E4 Förbifart Stockholm

Besök E4 Förbifart Stockholm

Stockholm växer snabbare än någon annan stad i Europa, vilket gör det trångt i trafiken och ofta svårt att ta sig fram.

För att göra vardagen enklare för regionens invånare utvecklar vi smart infrastruktur - vägar, cykelbanor och spårtrafik, för att Stockholm ska kunna fortsätta vara landets främsta tillväxtmotor.

E4 Förbifart Stockholm är en viktig pusselbit i vår regionala trafiksatsning. Den nya sträckningen skapar förutsättningar för smidigare resor, färre köer och ett mindre sårbart trafiknät när människor, varor och tjänster kan ta nya vägar. 

Besök oss digitalt!

Just nu erbjuder vi möjligheten att boka ett digitalt studiebesök hos oss i E4 Förbifart Stockholm. Kanske som komplement till en sommarkickoff?

På ett digitalt studiebesök hos oss på E4 Förbifart Stockholm får ni en övergripande presentation om projektets omfattning och vi berättar om våra möjligheter och utmaningar i en bildrik presentation varvat med film och gott om utrymme för frågor. Mötet sker via Skype-länk och en förutsättning är att alla har tillgång till Skype eller kan ladda ner programmet i god tid innan mötet.

Erbjudandet om digitala studiebesök gäller endast grupper och vi rekommenderar att man är 5-10 personer.

För frågor eller bokning vänligen kontakta: forbifartstockholm@trafikverket.se

Utställning om E4 Förbifart Stockholm

I Sundbyberg har vi en utställning där vi presenterar projektet. Här finns information om projektet och dess delprojekt, du kan se 3D-modeller av- och få djupare information om vårt miljöarbete, hur vi bygger den nya sträckningen och mycket annat.

Vår visningsguide kan även ge er en presentation av projektet och svara på era frågor.

Öppettider

Utställningen är för tillfället endast öppen för förbokade visningar. Vi tar emot grupper och rekommenderar att gruppen är mellan 10-20 personer.

Kontakt

Vid önskemål om visning av utställningen vänligen kontakta oss via e-post.

E-post: forbifartstockholm@trafikverket.se

Utställningen om Förbifart Stockholm finns på vårt kontor i Sundbyberg. Adressen är Lövströms allé 6A.